Θ Ε Ρ Ι Ν Ο  Σ Ι Ν Ε Μ Α 

Παρασκευή 7 Ιουνίου στις 21.00 

«Ο ΛΟΥΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ»

Η Κινηματογραφική Λέσχη σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων, κηρύσσει την έναρξη του καλοκαιριού και μας μεταφέρει από την σκοτεινή αίθουσα στο σινεμά “χωρίς ταβάνι”, όπως είπε κι ένας μικρός μας φίλος στην περσινή προβολή! ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ και φέτος λοιπόν, στην αυλή του σχολείου μας…εκεί όπου το πανί συναντά τ’αστέρια και οι παιδικές φωνές βρίσκουν ένα θερινό καταφύγιο πολιτισμού, χαράς και απόλαυσης στη γειτονιά τους.

Στην ταινία ακολουθούμε ένα 11χρονο αγόρι που γίνεται φίλος με τρεις εξωγήινους που προσγειώνονται μυστικά στον πλανήτη μας. Ένα ευρωπαϊκό animation πάνω στην αναζήτηση της οικογένειας, στην οποία όλοι θέλουμε να ανήκουμε, αλλά και στους εξωγήινους που πάντοτε [δεν] πίστευες ότι υπάρχουν.

Η ταινία μας κερδίζει με τη συμπαθητική παρουσία του μικρού ήρωα Λούη, ο οποίος σαν άλλος Έλιοτ από τον αγαπημένο Ε.Τ. Ο Εξωγήινος, προσπαθεί να στείλει τους σκανταλιάρηδες, νέους φίλους του πίσω στον πλανήτη τους, αλλά και με τα ίδια τα εξωγήινα πλασματάκια, που θυμίζουν κινούμενες φιγούρες από το Μπαμπούλας Α.Ε. και το Toy Story. Μια επιτυχημένη κωμωδία παρεξηγήσεων για όλους.

Η ταινία προβάλλεται μεταγλωτισμένη στα ελληνικά | Διάρκεια 86′

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ

Περιμένουμε όλη την κινηματογραφική μας παρέα να γιορτάσουμε μαζί το ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

Η Κινηματογραφική Λέσχη του 1ου Δημοτικού Νέου Ψυχικού

[Γιάννης Αντύπας, Γιάννα Δεληγιάννη, Σάκης Στριτσίδης] και τα μέλη του Δ.Σ.