Μετά από 3 χρόνια απουσίας, φέτος επιτέλους θα μπορέσουμε να μαζευτούμε και πάλι όλοι μαζί για να απολαύσουμε τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στο σχολείο μας!

Την Κυριακή 11/12 στις 10:00 θα ξεκινήσουμε την ημέρα μας στο café της Α Τάξης, θα ακούσουμε τα κάλαντα, θα δημιουργήσουμε μοναδικές κατασκευές, θα “μεταμορφωθούμε” με χριστουγεννιάτικο face painting, θα κάνουμε τις πρώτες χριστουγεννιάτικες αγορές μας στο πωλητήριο, θα χορέψουμε, θα διασκεδάσουμεμεlive jazz και θα απολαύσουμε το φαγητό μας στο εστιατόριο της ΣΤ Τάξης.

Για όλα τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα, θα χρειαστούμε τη συνδρομή σας!

Αναρωτιέστε πως μπορείτε να βοηθήσετε; Θα χρειαστούμε:

  1. Τις ιδέες σας. Περιμένουμε τις ιδέες σας για εργαστήρια και δραστηριότητες. Μπορείτε να μας τις επικοινωνήσετε στο email του συλλόγου syllgon1@gmail.com, με μήνυμα στο Facebook ή αν θέλετε και από κοντά σε κάποιο μέλος του Συλλόγου.
  2. Τη συμμετοχή σας στον συντονισμό των εργαστηρίων! Την ημέρα του Bazaar θα χρειαστούμε εθελοντές γονείς που θα αναλάβουν μονόωρες βάρδιες στα εργαστήρια και θα βοηθούν τα παιδιά στις κατασκευές. Όσοι γονείς ενδιαφέρονται να βοηθήσουν παρακαλούμε να ενημερώσουν έως τις 28/11 στο email του συλλόγου syllgon1@gmail.com ή με μήνυμα στο Facebook.
  3. Αντικείμενα για το πωλητήριο. Το Σάββατο 10/12 και τις ώρες 11:00 – 13:00 και 17:00 – 19:00 θα σας περιμένουμε στο σχολείο για να φέρετε αντικείμενα που θα πωληθούν στο πωλητήριο (χειροποίητα γλυκά, χριστουγεννιάτικα στολίδια, παιδικά παιχνίδια και βιβλία, γούρια κλπ).
  4. Δώρα για τη λαχειοφόρο αγορά. Ευγενική προσφορά ή χορηγία με οποιοδήποτε τρόπο (διάθεση προϊόντων, δωροεπιταγές, χορηγίες κτλ).

Όσοι γονείς ενδιαφέρονται να βοηθήσουν παρακαλούμε να ενημερώσουν έως τις 05/12 στο email του συλλόγου syllgon1@gmail.com ή με μήνυμα στο Facebook.

Η επιτυχία του bazaar προϋποθέτει την συλλογική μας προσπάθεια ως γονείς και την διάθεση όλων μας για προσφορά είτε σε είδη είτε σε εθελοντική εργασία.

 Φιλικά,

Το ΔΣ και τα μέλη