Αγαπητοί φίλοι!

Είναι μεγάλη μας χαρά που τιμήσατε τη χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου μας!

Η ενεργή συμμετοχή σας, οι χορηγίες σας, η προσφορά σας, η υλική συνδρομή, η παρουσία σας, η θετική διάθεση και το ζεστό χαμόγελό σας ήταν συγκινητικά για όλους μας!!

Ευχαριστούμε από καρδιάς τα μέλη του προηγούμενου ΔΣ που ήταν δίπλα μας σε όλη την προσπάθεια, μεταλαμπαδεύοντας την εμπειρία τους, συμβουλεύοντάς μας, βοηθώντας μας σε ο,τι τους ζητήθηκε!!

Μεγάλο ευχαριστώ στις μαμάδες και μπαμπάδες της Έκτης που φρόντισαν το εστιατόριο σε κάθε λεπτομέρεια και συντόνισαν τα παιδιά!

Καλως ορίσατε και συγχαρητήρια στις μαμάδες και μπαμπάδες της Πρώτης που ανέλαβαν εξ ολοκλήρου το μικρό καφέ γλυκαίνοντας τη γιορτή μας!!

Ευχαριστούμε πολύ τις εθελόντριες μαμάδες και μπαμπάδες που πραγματοποίησαν τα εργαστήρια μαζί με τα παιδιά, τις γλυκύτατες μαμαδες του πωλητηρίου και του face painting!!

Ευχαριστούμε επίσης, το εργαστήρι φωνητικής τέχνης και χορωδίας και την κα Μαρία Παπαρδάκη για το ηχητικό σποτάκι της εκδήλωσης, την κα Φανή Καραντώνη για την παρουσίαση του χορευτικού με την ομάδα του μοντέρνου χορού, την κα Δήμητρα Τουμπανακη για τα πειράματα χημείας, τον κ. Πέτρο Χατζηγιάννη για τις αθλητικές δραστηριότητες στο προαύλιο!

Την κα Σάσα που και φέτος με τα κάλαντα των παιδιών μας καθήλωσε όλους!!

Ευχαριστούμε όλους τους δασκάλους που παρευρέθηκαν στη γιορτή και τη διεύθυνση του σχολείου για την παραχώρηση των αιθουσών, τη βοήθεια και τη θετική ανταπόκριση σε όλα!

Ιδιαιτέρως τους ευχαριστούμε για το σπουδαίο έργο βελτίωσης και καλλωπισμού της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων με τη μεταφορά της βιβλιοθήκης και των υπολογιστών σε νέο χώρο!

Τέλος ευχαριστούμε τα ακούραστα ταμεία μας με εθελοντές μπαμπάδες και μαμάδες!!

Είστε όλοι υπέροχοι, καλές γιορτές με υγεία και χαρά!!

Ευχαριστούμε όλους θερμά για την υποστήριξη τους σήμερα! Συνημμένα θα βρείτε τα δώρα της λαχειοφόρο που δεν έχουν βρει ακόμα ιδιοκτήτη 🙂
Θα αναρτηθεί η λίστα και στο πίνακα ανακοινώσεων.
Επικοινωνήστε με κάποιο από τα μέλη εάν έχετε κερδίσει κάποιο δώρο ώστε να φροντίσουμε να έρθει εγκαίρως στα χέρια σας.

Καλό βράδι…. και του χρόνου! ho ho ho