“κι όλα μαζί φωνάζουν Charlie!”

Στον απόηχο του Νοεμβρίου, η επανέναρξη της κινηματογραφικής λέσχης του σχολείου, μας άφησε τις πιο δυνατές εντυπώσεις!
Η κινηματογραφική ομάδα του σχολείου μας, αποτελούμενη από τους Γιάννη Αντύπα, Γιάννα Δεληγιάννη και Σάκη Στριτσίδη, επέλεξε να παρουσιάσει το αριστούργημα του βωβού κινηματογράφου “Το Χαμίνι” με σεναριογράφο, σκηνοθέτη και ερμηνευτή τον μύθο Charlie Chaplin.

Η ταινία μας συνεπήρε όλους!

Οι μεγαλύτεροι θεατές γέλασαν με την ψυχή τους, φόρος τιμής στον κινηματογράφο με τον οποίο μεγάλωσαν.
Το πλέον εντυπωσιακό ήταν ο ενθουσιασμός των παιδιών- τα περισσότερα στην πρώτη τους επαφή με τον ασπρόμαυρο βωβό κινηματογράφο, αγκάλιασαν το έργο, ταυτίστηκαν με τον πρωταγωνιστή και με συγκινητική ενσυναίσθηση φώναζαν “Charlie Charlie”!

Μετά το τέλος της προβολής, μοιράστηκαν στα παιδιά οι κονκάρδες μέλους της κινηματογραφικής λέσχης, αφίσες και προγράμματα, ενώ κληρώθηκε και ένα “κινηματογραφικό” δώρο σε έναν τυχερό σινεφίλ μαθητή!

Η επόμενη κινηματογραφική προβολή θα πραγματοποιηθεί σε γιορτινό κλίμα, σημαίνοντας την έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας!

Την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018, στις 18:30, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων θα προβληθεί η ταινία “Καρυοθραύστης” του μεγάλου Ρώσου σκηνοθέτη Αντρέι Κοντσαλόφσκι, έτσι όπως δεν την έχουμε ξαναδεί, σε μία μαγευτική υπερπαραγωγή, με κορυφαία μουσική επένδυση από τους Τσαικόφσκι και Τζον Τορτούρο.
Το επόμενο πρωινό, το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018, από τις 11:00-16:00 θα λάβει χώρα το καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο bazaar στο σχολείο μας!
Αναλυτικό πρόγραμμα-πρόσκληση με τα δρώμενα θα μοιραστεί σε όλους τους μαθητές!

Ευχόμαστε να σας έχουμε όλους κοντά μας σε όλες τις εκδηλώσεις του συλλόγου μας, να επικοινωνούμε, να γνωριζόμαστε, να συμπορευόμαστε, με γνώμονα την αγάπη των παιδιών για το σχολείο τους!!

Με χαρά,

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ