Αγαπητοί μας φίλοι μικροί και μεγάλοι!

Με χαρά σας προσκαλούμε σε ένα διήμερο εορτασμού της γιορτής της Αγάπης, λίγο πριν ξεκινήσουν οι διακοπές του Πάσχα.

Την Παρασκευή 12/4 στις 19:00, η κιν/κή λέσχη του σχολείου μας μάς παρουσιάζει την «Ορχήστρα της Ανακύκλωσης-Μια συμφωνία του ανθρώπινου Πνεύματος».

Πρόκειται για μία ταινία-ντοκυμαντέρ με πρωταγωνιστές παιδιά και άφθονη μουσική που θα μας μεταδώσει το μήνυμα της αγάπης, της δύναμης της ανθρώπινης ψυχής και της μουσικής!

Μέσα από την ταινία θα συνειδητοποιήσουμε πως τα σκουπίδια του προηγμένου κόσμου μπορούν στα χέρια φωτισμένων ανθρώπων να γίνουν εργαλεία ανύψωσης της ψυχής λιγότερο προνομιούχων παιδιών.

Μέσω της μουσικής τα παιδιά αυτά αποκτούν μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή!

Το Σάββατο 13/4 από τις 12:00 έως τις 15:00 σας καλούμε στο προαύλιο του σχολείου μας για να προετοιμαστούμε για τις γιορτινές ημέρες του Πάσχα.

  • Οργανώνουμε κυνήγι πασχαλινού αυγού,
  • πίνουμε δροσερές πορτοκαλάδες και λεμονάδες με συνοδεία από μυρωδάτα μπισκότα
  • παίζουμε παιχνίδια στίβου
  • και κατασκευάζουμε μοναδικές λαμπάδες, ξεχωριστές, χειροποίητες, δίνοντας νέα χρήση σε κάποιο αντικείμενο-υλικό που έχουμε σπίτι μας!

Ας εμπνευστούμε από την ταινία κιν/κής λέσχης και ας ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΟΥΜΕ ένα παλιό παιχνίδι, κουκλάκι, κομμάτι LEGO, playmobil, μολύβι, κομμάτι παζλ, κάρτες επιτραπέζιου, κορδέλες, υφάσματα, ένα παλιό ρολόι, κοχύλια, πετρούλες, χάρτινες σαΐτες και ανεμόμυλους!!

Είσοδος 2€/παιδί