Αγαπημένοι γονείς και Cineφιλαράκια μου,

Η καραντίνα δυστυχώς φρέναρε τις συναντήσεις μας και δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε τα κινηματογραφικά εργαστήρια, τις ταινίες και τις δράσεις μας για φέτος.

Είχαμε σκεφτεί με τα παιδιά πως θα παρουσιάζαμε τις εργασίες τους, ταινιάκια και φωτογραφικό υλικό…και πως θα μοιράζαμε όλοι μαζί τις Βεβαιώσεις Παρακολούθησης -τα κινηματογραφικά Πτυχία τους-, μαζί με άλλες εκπλήξεις…στο θερινό σινεμά του Ιουνίου που διοργανώνουμε κάθε χρόνο στην αυλή του σχολείου, αλλά…δεν πειράζει…αρκεί που είμαστε όλοι καλά και ασφαλείς!

Σας στέλνω 2 videakia από τα 2 φετινά εργαστήρια και τα παιχνίδια μας και υπάρχει κι άλλο φωτογραφικό υλικό, οπότε ελπίζω πως θα υπάρχει και συνέχεια σε όλες τις ιδέες μας.

Θα βρίσκομαι κάποια πρωινά και μεσημέρια στο σχολείο και κάποια απογεύματα στην πλατεία και θα δίνω τις Βεβαιώσεις σε όσους βλέπω, αλλιώς θα σας αναζητήσω και τηλεφωνικά…

Είμαι super χαρούμενη και περήφανη και για τα εκτάκια μας που αποφοίτησαν φέτος και για όσα έδωσαν και στα Καλλιτεχνικά Γυμνάσια και όποια κι αν είναι τα αποτελέσματα, η συνέχεια ή οι επιλογές τους…ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ να τους πείτε…άλλωστε η προσπάθεια μετράει…όπως λέμε πάντα!!!

Καλό καλοκαίρι και θα είμαστε σε επαφή!

Φιλιά πολλά,

Γιάννα
Cinemathesis