Αγαπητοί γονείς & κηδεμόνες,

Φέτος το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο  bazaar θα πραγματοποιηθεί
το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 από τις 11:00 έως τις 16:00 στους  χώρους του σχολείου μας.
Με χαρά σας καλούμε την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου στις 19:00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων
του σχολείου για να συζητήσουμε  την διοργάνωση του Χριστουγεννιάτικου bazaar!

Στη συνάντηση αυτή:

  • Ενημερώνουμε τα νέα μέλη του συλλόγου μας και θυμίζουμε στους παλαιότερους το περιεχόμενο της χριστουγεννιάτικης αυτής γιορτής!
  • Ακούμε με ενδιαφέρον νέες  ιδέες, προτάσεις,  προσφορές  σε είδη και υπηρεσίες!
  • Δεχόμαστε με χαρά τη δήλωση της παρουσία σας στην υλοποίηση των εργαστηρίων ανήμερα του bazaar ή/και  το στήσιμο και στολισμό της αίθουσας την προηγούμενη βραδιά!
  • Καλούμε τους γονείς της Α’ τάξης να μας βοηθήσουν και φέτος στην λειτουργία του ‘Μικρού Καφέ’ της Πρώτης και περιμένουμε τους γονείς της Στ’ τάξης για να συντονίσουμε ομάδες και μενού για το ‘Εστιατόριο’ της Έκτης.

Κοινός μας στόχος είναι να κάνουμε την γιορτή αυτή δημιουργική, χαρούμενη και αξέχαστη για τα παιδιά αλλά και για όλους  όσοι  πάρουμε μέρος!!

Αν για οποιονδήποτε  λόγο δεν μπορέσετε να παρευρεθείτε την Τετάρτη 14/11 αλλά θέλετε να συμμετέχετε με οποιοδήποτε τρόπο, μπορείτε να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά, μέσω email στο syllgon1@gmail.com ή μέσω της σελίδας του Συλλόγου στο Facebook (Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Νέου Ψυχικού) και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας για τις λεπτομέρειες.

 

Σας περιμένουμε!

Φιλικά,

Το Δ.Σ. του Συλλόγου