Αγαπημένοι μας γονείς,
εκ μέρους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας, σας ευχαριστούμε πολύ για την θερμότατη ανταπόκρισή σας στο χθεσινό χριστουγεννιάτικο bazaar του σχολείου μας.
Ευχαριστούμε από καρδιάς τους γονείς που προσέφεραν είδη για το πωλητήριο όπως και χορηγίες και υπηρεσίες για τη λαχειοφόρο αγορά μας!!
Τους γονείς και τα γεμάτα κέφι παιδιά της έκτης δημοτικού που οργάνωσαν και λειτούργησαν ένα εξαιρετικά επιτυχημένο εστιατόριο που απολαύσαμε όλοι μας!! Μαργαρίτα, κάνατε υπέροχη οργάνωση!!Μπράβο σας!!
Τους γονείς της πρώτης δημοτικού που οργανώθηκαν σαν μια ομάδα και ανέλαβαν να γλυκάνουν τη γιορτή μας με το καταπληκτικό καφέ!! Αγγελική, άξια συντονίστρια!!👏👏
Τους εθελοντές γονείς και τα παιδιά που πραγματοποίησαν τα εργαστήρια με θετική διάθεση και χαμόγελο, τις ακούραστες μαμάδες του πωλητηρίου και του face painting, την ομάδα του μπαρ καθώς και όλους τους γονείς στα ταμεία!!
Στη συνέχεια θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την κα Φανή Καραντώνη και την ομάδα του μοντέρνου χορού για την παρουσίαση του χριστουγεννιάτικου χορευτικού, τον κ. Πέτρο Χατζηγιάννη για τις αθλητικές δραστηριότητες στο προαύλιο!
Τους εκπαιδευτές της Seed Robotics για το εργαστήρι Ρομποτικής, την ομάδα “ΦΑΛΤΣΟ” για το μουσικοκινητικό παιχνίδι, τον κ. Γιώργο Μουρίκη και το Django53 quartet για τη live μουσική παράσταση!
Την κα Σάσα που συντόνισε και φέτος τα κάλαντα των παιδιών με δεύτερες και τρίτες φωνές και μας συγκίνησε όλους!!
Ευχαριστούμε επίσης τη διευθυντριά μας, κα Ορσαλία Γερακίνη και τους αγαπημένους μας εκπαιδευτικούς που μας τίμησαν με την παρουσία τους και την έμπρακτη συνδρομή τους στη γιορτή αλλά και στην προετοιμασία της προηγούμενης μέρας, προσφέροντας την πολύτιμη εμπειρία και βοήθειά τους!!
Ευχαριστούμε επίσης, όλους τους χορηγούς μας (γειτονικές επιχειρήσεις και γονείς) που προσέφεραν πάνω από 90 δώρα, συνολικά, για τη λαχειοφόρο αγορά μας.
Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για να καλυφθούν ανάγκες του σχολείου μας και των μαθητών του και θα γνωστοποιηθούν σε όλους εσάς εν καιρώ.
Τα μέλη του Συλλόγου μας, εύχονται καλές γιορτές με υγεία, αγάπη και ευτυχία για εσάς και τις οικογένειές σας!!!
Και του χρόνου με χαρά…

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΜΗ ΑΝΑΚΤΗΜΕΝΑ ΔΩΡΑ ΤΗΣ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΥ