Την Παρασκευή 26/6 ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων αποχαιρέτησε τα Εκτάκια μας με αγάπη και συγκίνηση, παραδίδοντάς τους τα καθιερωμένα λευκώματα και τα αναμνηστικά μπλουζάκια!

Με την πρωτοβουλία και την αμέριστη βοήθεια των γονιών των δύο τμημάτων της Στ’  καθώς και την συμπαράσταση της Διεύθυνσης, του ΔΣ του συλλόγου και όλων των εκπαιδευτικών του σχολείου, που έστειλαν τις ευχετήριες επιστολές τους για τα παιδιά, εν μέσω μιας δύσκολης συγκυρίας, από τον Απρίλιο έως τον Ιούνιο 2020, συγκεντρώθηκαν και αποτυπώθηκαν οι αναμνήσεις των παιδιών αυτά τα έξι χρόνια και τα όνειρά τους τους για το μέλλον!

Το λεύκωμα είναι χορηγία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού σχολείου Νέου Ψυχικού, τα υπέροχα πορτρέτα των παιδιών είναι της φωτογράφου Κατερίνας Τσατσάνη, μαμάς του σχολείου, ο εξαιρετικός σχεδιασμός του λευκώματος υλοποιήθηκε από τον γραφίστα Σάκη Στριτσίδη, μπαμπά του σχολείου και η εκτύπωση έγινε στο Διάγραμμα.

Ευχαριστούμε επίσης όλους τους γονείς που βοήθησαν στην συγκέντρωση του υλικού και τον προγραμματισμό των φωτογραφίσεων!

Τα μπλουζάκια σχεδιάστηκαν από το ΔΣ του συλλόγου πάνω στο μοτίβο της σπείρας, ιδέα που μας παραχώρησε ο προηγούμενος Συλλόγος Γονέων και Κηδεμόνων, και είναι χορηγία των γονιών της Στ΄για τα παιδιά!

Ευχόμαστε στα Εκτάκια μας καλή πρόοδο με ήθος, αγάπη για τη ζωή, και αέρα στα πανιά τους!

Ευχόμαστε σε όλους τους μικρότερους μαθητές καλό και ανέμελο καλοκαίρι και με χαρά να ξανανταμώσουμε!

Εκ μέρους όλου του Συλλόγου Γονέων, ευχαριστούμε όλους εσάς τους γονείς, για την εμπιστοσύνη, τη συμμετοχή σας στις δράσεις μας, τη φιλία σας, την κατανόηση και τη συμπαράστασή σας, αξίες που μας δίνουν δύναμη στο εθελοντικό μας έργο.

Ευχόμαστε αυτό το καλοκαίρι να ταξιδέψουμε όλοι σε όμορφα μέρη του νου και της ψυχής!!

Καλό καλοκαίρι!!