Την Παρασκευή 8/3, αντί μαθημάτων, θα γίνει στο σχολείο μας αποκριάτικο πάρτι για τους μαθητές κατά τη διάρκεια της πρωινής λειτουργίας!
Τα παιδιά αντί δεκατιανού θα συνδράμουν στον κοινό αποκριάτικο μπουφέ που θα στηθεί με αλμυρά ή γλυκά εδέσματα και χυμούς!

Αγαπητοί μας γονείς,

Σας ευχαριστούμε θερμά για τη συνεισφορά σας στο αποκριάτικο μπουφέ που στήθηκε από κοινού για όλα τα παιδιά στο προαύλιο του σχολείου!!

Όλα ήταν άφθονα, χυμοί, φαγητά, γλυκά, και ό,τι περίσσεψε από φαγώσιμο πήγε στον κοινωνικό οργανισμό Εστία πριν από λίγο.

Πολλές ευχαριστίες σε όλο το σύλλογο και τους γονείς του σχολείου μας από την κα Προκοπάκη Πρόεδρο του οργανισμού!

Ένας μικρός μάλιστα είπε μόλις αντίκρυσε τον μπουφέ «Νομίζω πως βρίσκομαι στον παράδεισο!!»

Τα παιδιά έπαιξαν, χόρεψαν, διασκέδασαν και έδειξαν τον καλύτερο εαυτό τους βοηθώντας με προθυμία πριν το σχόλασμα στην καθαριότητα του σχολείου!!

Εύγε σε όλους!!

Καλό τριήμερο, καλή Σαρακοστή, και καλή δύναμη να τους κάνουμε τη ζωή όσο γίνεται παραδεισένια!!